Adunarea Generală și ședința Comitetului Executiv al WAVO – Singapore 2018

Conferința „2018 – Centenarul Unirii României”
21 mai 2018
Vocile Clujului – Cine face investiții în imobiliare la Cluj – patea I
20 iulie 2018
Arata tot

În perioda 26-27 iunie 2018 am participat, în Singapore, la Adunarea Generală (AGM) și ședința Comitetului Executiv (ExCom) al WAVO – Asociația Mondială a Organizațiilor de Evaluatori, din care România face parte încă de la fondarea ei în 2004.

Cu ocazia acestor evenimente, s-au luat decizii importante cu privire la dezvoltarea profesiei de evaluator în perspectiva globalizării și relația ei cu celelalte profesii ale industriei financiare.

În vederea consolidării, stabilității și asigurării continuității, AGM a hotărât alegerea, în cadrul Comitetului Executiv (ExCom) format din 11 membri, a unui nucleu de 7 reprezentanți aleși in personam, urmând ca celelalte 4 poziții sa fie ocupate de reprezentanți ai organizațiilor membre.

Ca urmare a recunoașterii experientei și activitatii mele, pot spune că am fost ales în funcția de vicepreședinte al WAVO și reprezentant in personam, pentru un mandat de 10 ani, în Comitetul Executiv.

Anterior acesteia, în perioada 24-25 iunie 2018, a avut loc la Singapore conferința inaugurală a celor mai prestigioase organizații globale ale profesiunii de evaluare, IVSC (International Valuation Standard Council) și WAVO.

Cu ocazia acestei conferințe au avut loc prelegeri și seminarii în care profesioniști ai evaluării de pe toate continentele au prezentat cele mai actuale subiecte precum și tendințe de dezvoltare ale profesiei, în contextul evoluției tehnologiei și al globalizării.

Personal, am prezentat un subiect legat de managementul proceselor de evaluare în era inteligenței artificiale, având ca temă “The future of valuation – Darian PRO – Computer aided valuation”.

De asemenea, am moderat un seminar pe teme legate de rolul inteligenței artificiale în dezvoltarea instrumentelor de evaluare pentru industria financiară.

Comments are closed.