Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r75757dari/adriancrivii.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Adrian Crivii, fondator Darian DRS: Am dorit mereu sa fiu un manager performant - Adrian Crivii

Adrian Crivii, fondator Darian DRS: Am dorit mereu sa fiu un manager performant

Darian la al IX-lea Congres al Organizației Mondiale a Evaluatorilor – WAVO – București, 6 septembrie, 2018.
11 septembrie 2018
Un teambuilding de poveste – echipa Darian la Belis, septembrie 2018
5 octombrie 2018
Arata tot

„Obișnuiesc să caut informații despre persoanele cu care urmează să mă întâlnesc. După câteva discuții telefonice cu Adrian, colegul meu mediator, am stabilit o întâlnire. Așa că am descoperit că omul iubitor de natură și apă, ca elemente definitorii ale libertății omului, are un CV impresionant.
Adrian Crivii este fondatorul Darian DRS SA şi partener coordonator al echipelor de management de la nivelul tuturor diviziilor din cadrul Grupului Darian.
Anul acesta, un eveniment semnificativ în ceea ce privește profesiunea de evaluator,a fost alegerea in personam a d-lui Adrian Crivii, ca Vicepreședinte, Membru în comitetul Executiv și Fondator al Asociației Mondiale al Organizațiilor de Evaluatori WAVO (World Association of Valuation Organisation), o recunoaștere la nivel mondial a înaltei performanțe românești, în această profesie…”

Citește întreg articolul pe medierenet.ro

 

 

Comments are closed.