Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r75757dari/adriancrivii.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Lacul Beliș - Măreția tăcută într-o plimbare cu barca. - Adrian Crivii

Lacul Beliș – Măreția tăcută într-o plimbare cu barca.

Clujul, orașul de un milion de locuitori
27 octombrie 2017
Parcul Național Kilimanjaro – O expediție epică cu emoții intense și așteptări pe măsură
2 noiembrie 2017
Arata tot
Uneori căutăm locurile perfecte departe de casă, alteori le descoperim la un pas de viața noastră de zi cu zi. Lacul Beliș-Fântânele din județul Cluj este unul dintre locurile pe care le apreciez pentru tot ceea ce oferă.
Aici ai impresia că te întorci în timp și că poți descoperi măreția tăcută într-o plimbare cu barca, care te transpune într-o altă lume. Un tablou care atinge cerul pe alocuri cu o lumină perfectă pe imensa întindere de apă, indiferent de momentul zilei. Mirosul de brad, razele de soare, liniștea apei întretăiată doar de trecerea bărcii, tăcerea omului și aerul curat al naturii restaurează acel echilibru căutat de fiecare dintre noi. Lacul Beliș este unul dintre acele locuri în care realitatea poate fi tradusă în fericirea simplă a lucrului mărunt ascuns în matricea marii naturi.

Comments are closed.